Black Friday pentru protecția ta când lucrezi prin curte

Dacă lucrul în gădină sau atelier este unul din hobby-urile tale, am pentru tine câteva elemente de protecție corporală.

Manuși de protecție din țesătură și cauciuc

Mâinile sunt printre cele mai importante părți ale corpului. O pereche de mănuși îți va păstra păstra mâinile în siguranță. Și sunt ieftine. Acum la jumătate de preț.

Căști antifonice

Dacă vei tunde iarba cu o mașină de tuns pe benzină, sau chiar electrică, sunetul deranjant al motorului și al lamei care taie firul de iarbă, va fi mult atenuat de această pereche de căști antifonice. Bine, poti încerca să folosești o pereche de căști cu noise canceling, însă acestea sunt mai potrivite. Și accesibile.

Cizme cauciuc cu bombeu metalic de protecție

Dacă afară este o vreme nefavorabilă activității întreprinse de tine, dar esti nevoit sa o faci totuși, cu siguranță vei avea nevoie de o pereche de cizme. Aceastea în cauză au și un bombeu metalic cu rol protector. Cizmele rezistă la uleiuri, acizi și la alte substanțe puternic caustice. A, da. Se asortează cu mănușile.

Bocanci de protecție

Dacă nu îți plac cizmele și preferi ceva un pic mai confortabil, am pentru tine o pereche de bocanci de protecție. Aceștia sunt realizați din piele de calitate, fiind prevăzuți cu talpă dublă PU și capac din oțel. Practic ai putea spune că sunt descendenții ciocatelor de cowboy, fără varful ascuțit, desigur. Foarte practici și comozi în același timp.

Genunchiere

Folosite nu doar în sporturi de contact sau pedalat, genunchierele te ajută sa cobori la nivelul probelemei, dacă problema se întamplă la nivelul solului.  Fabricate din PVC și poliester, au un gel care asigură un plus de confort atunci când folosști genunchierele.

Măști protecție praf

Să nu uităm de protecția respirației tale. Dacă folosești rindeaua, polizorul unghiular, fierastrăul pendular sau chiar bormașina, există șansa să provoci praf care cu siguranță nu este sănătos să îl inhalezi. Masca propusă de mine are filtru de carbon, supapă și este fabricată din materiale de calitate. Este recomandată pentru lucrări de măcinare, șlefuire și măturare. Era să uit. Se asortează cu cizmele, mănușile și bocancii de mai sus :).

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.