Black Friday pentru întreținerea gazonului

Cu toții apreciem un gazon îngrijit, chiar dacă locuim la casă sau nu. Așa că dacă ai un cadou de luat pentru un prieten care are curte cu de gazon, sau ai tu nevoie de scule pentru întrținerea gazonului, ai mai jos ceva din fiecare. De la tractoraș la mașină manuală de tuns iarba.

 

Masina electrica de tuns gazonul Bosch

Încep cu cea mai obișnuită mașină de tuns: cea electrică. Acum redusă la un preț cel puțin interesant.

Masina de tuns gazonul pe benzina Ruris

Un pas în față pentru mobilitate atunci când vorbim de tunderea gazonului este mașina de tuns cu combustie internă. Scapi de prelungitoare, și de riscul de a tăia prelungitorul. Eu am pațit-0.

 

Robot pentru tuns gazon Einhell

Dacă totuși nu vrei să faci miscare, să tunzi iarba, îți poți lua un robot de tuns iarba. Te va scuti de foarte mult timp.

Tractoraș pentru tuns gazonul Villager

Dacă în continuare nu vrei să faci misșcare, dar vrei să tunzi tu iarba, îți recomand un tractoraș de tuns iarba! Chiar nu este asa de scump.

Mașina manuală de tuns gazonul Gardena

Dacă vrei să îmbini utilul cu plăcutul, adică să faci și efort, nu doar mișcare, și să tunzi iarba, am pentru tine o mașina manuală de tuns gazonul. Acționată de tine.

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.