Black Friday la proprietăți

Da, avem și așa ceva. Vrei un teren, un apartament sau chiar o vilă la preț redus? Optimus vă oferă  pentru o perioadă limitată, pană pe data de 19 noiembrie inclusiv, reduceri substanțiale la un teren, două apartamente și chiar o vilă cu piscină. Primul venit, ultimul servit. După vizionare desigur, cel care stabilește data prezentării la notariat pentru semnarea actelor precum: antecontract/rezervare/vânzare directă, va fi singurul servit. Lista celor înscriși pentru vizonare se face prin contact telefonic.

Dacă nu gasești mai jos ceva pe placul tău, echipa de la Optimus vine în întampinarea voastră cu un pachet de oferte pentru intervalul 11-19 noiembrie: consultanță și evaluarea proprietații gratuite și reducere de 20% la comision pentru orice contract semnat în acest interval.

Teren  de 2,495mp Provița de Sus

Teren absolut perfect pentru construirea unei case de vacanță sau a unei pensiuni. Este alegerea perfectă pentru cei ce doresc sî investească într-o zonă liniștită, foarte accesibilă. Sunt puțin peste 5 kilometri  din centrul orașului Câmpina până la teren, iar accesul se face integral pe drum asfaltat. Terenul este împrejmuit cu gard din lemn care se află pus pe un postament de beton, conform cu ce se vede în fotografii. Terenul este înclinat, situat între padure (în partea din spate) și râul Provța, în fața terenului, imediat după drumul asfaltat. În zona terenului, albia râului este betonată, evitand astfel orice risc de inundații. Terenul se poate lotiza în 4 loturi, pentru că deschiderea la drum este extrem de generoasă, respectiv 37 metrii liniari. La stradă exista stalpi de curent, deci are și curent electric.

Apartamentul dintre parcuri

Un apartament deosebit amplasat într-un bloc atipic zonei Regina Elisabeta, construit în anul 1972 cu regim de înalțime S-P-Mezanin +8. Apartamentul este situat la etajul 7/8 cu o compartimentare decomandată având un living foarte spațios cu suprafața de 29 mp, și ieșire spre balconul de 4 mp, două dormitoare spațioase de 14 si 15 mp, ambele având ieșire catre terasa de 10 mp cu o vedere spledidă asupra Bucureștiului. Bucatarie de 14 mp are cu o camară pentru depozitare iar în apartament regăsim și o toaletă de servici, cu acces din holul de la intrare.
Un mare avantaj al acestei proprietăți este ca o poți renova dupa bunul plac.
Este un apartament foarte luminos, lumina zilei este prezentă în apartament pe tot parcursul zilei.
Blocul beneficiază de o curte interioară cu spațiu verde și parcări. Acest aspect este foarte important datorită lipsei locurilor de parcare din centru Bucureștiului, accesul în curte se poate face doar de către locatari. Apartamentul care se vinde are alocat aici în curte un loc de parcare.
Blocul este situat la intersecția dintre Ion Brezoianu și Regina Elisabeta , lângă primaria Municipiului București. Poziționarea excelentă iți oferă facilitatea mijloacelor de transport in comun – Metrou Universitate sau Izvor, Stații STB, disponibilitatea a două parcuri – Cismigiu si Izvor, intrarea in Centru Vechi fiind la mai puțin de 2 mimute de mers pe jos.

Apartament 4 camere Nicolae Bălcescu

Apartamentul este situat la primul etaj intr-un imobil de pe Bd-ul Nicolae Balcescu 24, la doi pași de Hotel Intercontinental si Sala Dalles.
Acesta oferă viitorului proprietar arhitectura anilor ’30 (construit in 1928 și declarat monument istoric) dar totodată și siguranță, imobilul fiind consolidat în anul 2006.
În 2014 a fost renovat integral, cu finisaje de bună calitate, cele 4 camere au fost transformate în 3 (din 2 camere obtinandu-se un living generos și modern), există 4 băi (2 cu duș și 2 WC de serviciu), centrală termică Bosch, o bucătărie complet mobilată și utilată și o boxă la subsol.
Apartamentul se poate folosi atât pentru uz rezidențial cât și pentru birouri, datorită poziției (etaj 1) dar și compartimentării acestuia. Suprafața generoasă este distribuită în mod uniform, existând atat camere generoase, cât și suficiente spații de depozitare, atât de necesare unei familii sau activitații de birou.
Este perfect pentru cei ce doresc sa locuiască chiar în inima Bucureștiului, aproape de punctele de interes generale dar și de mijloace de transport în comun, inclusiv metrou, cu acces facil către Centrul Vechi, Teatrul Național, Sala Dalles sau Piața Univesitatii.

Vilă cu piscină lângă pădure și lac

Când ai aproape 2000 de mp de teren și în vecinatate pădurea, oare ce fel de proprietate visezi să construiești?
Să gandești proiectul unei case și apoi să angajezi oameni pregatiți să se ocupe de acest proiect este partea cea mai complexă și e absolut necesar, să studiezi foarte bine toate aspectele, pentru că la final să poți avea un cămin confortabil de care să te bucuri la nivelul la care l-ai visat.
Casa prezentată este visată, gândită, construită și întreținută astfel încât vă puteți muta imediat în ea, fără să mai investiți timp prețios pentru proiectare și construcție. Vă puteți bucura înca din prima zi, împreuna cu familia, de întreaga proprietate.
Structura imobilului permite o funcționalitate complexă, un stil de viață modern care poate fi adaptat în funcție de nevoile dvs de familie.
Demisolul clădirii este destinat părtii tehnice, centrala, instalațiile, ventilația dar si depozitării, zona atat de necesară unui proprietăți moderne.
Parterul este impartit în zona de zi, terase, birou, zona de acces scara interioară și bucătăria casei.
Etajul este destinat zonei de noapte, și cuprinde pe lângă un hol generos, 3 dormitoare, 2 dintre ele cu baie proprie și dressing.
Mansarda este zona de relaxare a casei sau poate să devină un apartament pentru un tânăr adolescent, care dorește să aibă intimitate.
Garajul pentru 2 autovehicule, are deasupra un apartament pentru oaspeți sau pentru eventualii angajați interni ai proprietății.
Piscina are o suprafata de 70 mp și este suficient de adâncă pentru un confort sporit, mai ales pentru cei care sunt pasionați de înot.
Ca dotări și finisaje amintesc: generator de curent în cazul în care se intampla să se oprească curentul electric, panouri solare, centrală supradimensionată, structura de rezistență care suportă ridicarea a încă 2 etaje, finisaje de calitate precum: piatră naturală, lemn, lambriu de onix, tâmplarie din lemn cu geam termopan, semineu funcțional și încalzire în pardoseală, gazon în toată curtea și pomi fructiferi.
*Toate link-urile din articol NU sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi aprecierea ta. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.