Black Friday la produse pentru dormitor

Știi deja că somnul este extrem de important și îți inflențează starea de spirit, dar și sănătatea fizică și emoțională, mai ales pe termen lung. Un somn de calitate nu doar te relaxează, dar ajută la îmbunătățirea funcțiilor neuronale. Deci nu te face doar mai prietenos, ci și mai deștept. Plus că îți petreci o treime din zi dormind, așa că n-ar fi rău să iei în calcul o investiție într-o saltea de calitate.

Saltea Medicinală 160×200 Hipoalergenică Somnart, HypoallergenicMed Bumbac, cu spumă poliuretanică, husă lavabilă și detașabilă cu fermoar, fermitate medie.

HypoallergenicMed® combină proprietățile hipoalergenice cu cele ortopedice, de confort, fiind o saltea ideală pentru întreaga familie.

Pilota iarnă Somnart HypoallergenicMed pentru anotimp rece / pentru iarnă 200×220.

Este ușoară și foarte călduroasă. Se spală bine și își păstrează forma vreme îndelungată.

Perna Somnomed Antimicrobiană și Antifungică lavabilă la 95°C – 50 x 70 cm, vidată.

Proprietatea inovatoare a pernei Somnomed este dată de efectul antifungic și antimicrobian mulțumită tratamentului dezvoltat, testat și certificat în laboratoarele Rudolf Grup din Germania.

Pernă călătorie Somnart Memory, cu spumă de memorie și husă detașabilă și lavabilă.

Se adapteaza la forma capului și a gâtului pentru poziția perfectă acasă, in mașina sau în avion ajutând la reducerea tensiunii de-a lungul coloanei vertebrale. Realizată din spumă cu memorie ce elimină tensiunea din mușchi, perna de calatorie Somnart oferă un suport ideal pentru gât, în orice condiții și oriunde te-ai afla.

Saltea Somnart Optimax Memory 180×200, H 18cm, spumă memorie și husă 3D detașabilă și lavabilă, rulată, cu mânere și fermitate medie.

Salteaua Optimax Memory ajută la reducerea tensiunii asupra articulațiilor și asigură o bună circulație a sângelui. Spuma memory de 3 cm  se adaptează formei corpului, oferind un plus de confort.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.