Black Friday la mobilier

Niciodată nu este prea târziu sau prea devreme pentru a-ți cumpăra mobilier nou, însă acum este cea mai bună perioadă a anului pentru a face asta, datorită reducerilor. Am o listă pentru tine care conține câteva produse care mi-au atras atenția și pe care le-aș vrea și în apartamentul meu.

Canapea extensibila 3 locuri Kult, Georgia Enjoy Turquoise, 194x93x72 cm. Această canapea are o structură de lemn masiv de plop și PAL, iar tapițeria este din poliester. Îmi place foarte mult culoarea, este o culoare care se potrivește foarte bine în foarte multe contexte.

Canapea extensibila cu 3 locuri Cosmopolitan Design, Colorado Black, 230x87x81 cm. Am ales și canapeaua aceasta extensibilă datorită design-ului pe care îl are. Mi se pare că s-ar potrivi de minune într-o sufragerie care are pereții și mobilierul albe. Greutatea maximă suportată este de 300 de kilograme.

Noptiera Vasagle, PAL, 40x40x55 cm. Noptiera îi poate da un aspect diferit camerei în care stai. Este foarte bună pentru oamenii care stau în chirie și nu le place modul în care este mobilat apartamentul în care s-au mutat. Cu toate că nu va putea modifica tot aspectul casei, te vei simți mai bine știind că măcar accesoriul acesta a fost ales de tine. Raportul preț-calitate este un exemplu de cât de mult ar trebui să coste lucrurile de o calitate foarte bună.

Dulap cu usi culisante, Alb/Stejar Urban, H200 x L200 x A60 cm. Știm cât de important este să ai un dulap care să nu ocupe foarte mult spațiu, dar totuși să fie destul de încăpător încât să-ți încapă toate hainele. Acesta dispune de 8 etajere mobile, iar compartimentarea este flexibilă.

Pat boxspring cu spatiu pentru depozitare Maison De Reve, Saint Tropez Beige, tablia patului din cadru de lemn, 160×200 cm. Dacă dulapul este important să fie mic, dar totuși încăpător, patul trebuie să aibă un spațiu de depozitare, pentru că unde altundeva să-ți depozitezi așternuturile sau lucrurile pe care vrei să le ascunzi.

Comoda cu 2 sertare Tft Home Furniture, melamina, 60x45x57 cm. Comoda e un obiect care nu trebuie să lipsească niciodată din casa cuiva. Este foarte utilă și o poți muta oriunde vrei tu, pentru că știu că slăbiciunea oamenilor este să-și remodeleze apartamentul.

Masca pentru lavoar Axentia, Paige, bambus, 60x30x58 cm. Este din bambus, culoarea este de lemn și se potrivește pentru casele care au un stil rustic.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

1 Comentarii

Msrin Mihai 11/11/2021 la 22:41 Reply

Salut vreau sa castig:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.