Black Friday la materiale de construcții

Într-un material precedent, nu mai vechi de câteva luni, constatam scumpirea tuturor materialelor de construcții. Ce ocazie mai bună decât Black Friday poți găsi ca să te aprovizionezi pentru a duce la bun sfârșit planurile de renovare?

CIMENT HOLCIM

Dacă ai un proiect unde ai nevoie de ciment, ți-am gasit o oferta cu reducere de 15%. Atenție la condițiile de depozitare, să nu il lași într-un loc cu umiditate mare.

POLISTIREN EXTRUDAT 10mm

Polistirenul extrudat XPS este o placă cu rezistență mare de izolare, folosită în sistemele de termoizlare pentru construcțiile clasice sau din lemn. Sunt fabricate prin expansiune fizică (expandare) a polistirenului cu ajutorul agenților de expandare injectați sub presiune. Se folosește pentru izolarea termică a fundațiilor, pereților de subsol, pardoselilor, acoperișurilor, punților termice, încăperilor frigorifice sau chiar ca protecție anti-îngheț sub alei. Îl găsești în pachete de 5 metri pătrați.

 

PLACĂ OSB

Dacă ești în căutarea unui material de construcție economic, durabil și usor de pus în operă, înseamnă că cercetezi opțiunea folosirii plăcilor OSB. OSB este un acronim din limba engleză pentru Oriented Strand Board. Placa OSB (placă din furnire orientate) este formată din fâșii lungi și zvelte de furnir care sunt aranjate în 3 straturi, fiind dispuse în cruce. Această metodă de dispunere precum și gradul înalt de suprapunere a fâșiilor de furnir garantează stabilitatea dimensională și o mare rezistență mecanică. Îți enumăr cateva avantaje ale OSB-ului: cost redus, mai mic chiar și decât PAL-ul, stabilitate dimensională, rezistență ridicată, greutate redusă, durată lungă de viață, rezistență la umiditate, foc și dăunători, instalare ușoară. Atât îmi amintesc acum, dar te asigur că sunt mai multe.

FAIANȚĂ

Gresia și faianța reprezintă principalele tipuri de înbunătățiri care pot fi aduse băilor. Așa că dacă ai de gând să schimbi aspectul băii sau bucătăriei, ai link mai sus cu diferite modele de faianță cu până la 70% reducere. Spre deosebire de ciment, poate fi depozitată aproape oriunde 🙂

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.