Black Friday la electrocasnice pentru căminul tău

Dacă flota de electrocasnice de la tine de acasă începe să facă figuri, nu sta pe gânduri și schimb-o. Am ales pentru tine cele mai folosite electrocasnice la un preț bun.

Mașină de spălat rufe Beko

Îți propun o mașina de spălat cu dimensiuni standard. Însă nu este standard la ce știe să facă. Poți descărca programe noi de spălat, direct pe interfața mașinii de spălat. Are funcții moderne, pe care sunt convins că mașina ta de spălat veche nici nu le visează. Amintesc prespălarea cu abur pentru o igenizare profundă, program special pentru pete, program special pentru spălarea pilotelor și a gecilor cu puf. Și evident, știe să spele toate materialele existente la îmbrăcăminte.

Pachet cuptor electric, plită și hotă Pyramis

Dacă și bucătăria are nevoie de electrocasnice noi, am găsit pentru tine un pachet de nerefuzat. Cuptorul electric este clasa A, care se poate curăța singur cu ajutorul aburlui! Trebuie doar să pui 250ml de apă într-un vas rezistent la căldură, îl pui în cuptor la 50 de grade și îl lași înăuntru 30 de minute. Ștergi apoi  cu o cârpă de bumbac cu detergent lichid și gata. Plita este prevăzută cu 4 zone de gătit cu puteri diferite ale arzătoarelor, iar hota este telescopică cu o putere de absorție maximă de peste 480 metri cubi pe oră. Și mai este și silențioasă.

Frigider Side by side Candy

În această perioadă a vitezei, din ce în ce mai puțini dintre noi au timp să se ducă regulat la cumpărături. Ca urmare alimentele petrec din ce în ce mai mult timp în frigider. Pentru această problemă există frigiderele side-by-side mult mai generoase ca spațiu interior în comparație cu frigidele convenționale. Până nu de mult inaccesibile multora, astăzi la ofertă.

Mașină de spălat vase Indesit

Dacă nu ai experimentat încă spălatul vaselor la mașina de spălat vase, îți recomand cu căldură. Sunt convins că mașina va spăla vasele mult mai bine ca tine și îți va economisi foarte mult timp. Să mai menționez și consumul foarte mic de apă? Da, vei face economii în timp. Și vei avea timp să faci ceea ce îți place.

Aspirator cu sac Bosch Pro

Pentru curățetia din casă, am pentru tine un aspirator fabricat în Germania. Aspiratorul propus vine cu un sac de praf cu filtru de cărbune activ, care va reține 99,9% din praf. Dacă ai animal de companie acasă, vei găsi acest aspirator foarte util. Practic aerul evacuat de aspirator este mult mai curat decât cel din casă. Iluminat cu led, ca să îți amintești ca l-ai cumparat recent, și cu buton pentru controlul puterii direct pe mâner.

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.