Apartament super spațios, de vânzare

Mădălina ne prezintă astăzi un imobil cu trei camere cu o suprafață de 104mp din zona Bulevardului Regina Elisabeta, dintr-un bloc care a fost construit în perioada 1972-1973, în regie proprie. Apartamentul este situat într-o zonă ultracentrală a capitalei, accesibilă din orice cartier.

Faptul că se află la etajul 7 este un plus, mai ales având în vedere priveliștea pe care o oferă. Apartamentul este decomandat, living-ul, are o suprafață de 29mp, iar de aici ai acces către un balcon. Dormitoarele sunt spațioase, au 15mp fiecare, iar ambele au ieșire către terasă, bucătăria are 14mp, iar alături de aceasta este și o cămară. Există și două băi, una de serviciu și una mai mare.

Apartamentul are nevoie de renovări, mobila este din lemn masiv, parchetul este cel clasic, întâlnit în apartamentele bunicilor noștri, dar partea bună este că te poți muta aici din clipa în care ai cumpărat imobilul, iar după aceea să începi modificările, dar asta dacă amenajarea curentă nu este pe gustul tău.

Blocul are o curte interioară cu spațiu verde și parcări, deci implicit vei avea și un loc de parcare, ceea ce este foarte important pentru București, pentru că știm toți cât de mari sunt problemele cu locurile de parcare.

Un alt avantaj, după cum am menționat mai sus, este poziționarea imobilului, deoarece faci două minute până la intrarea în centrul vechi, plus că aici ai toate mijloacele de transport de care ai nevoie pentru a nu simți niciodată lipsa unei mașini. Prețul de listă al apartamentului este de 199.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.