Apartament renovat, de vânzare, pe Bulevardul Magheru

Madălina a vizitat un apartament renovat integral, dintr-un bloc consolidat în 2006, care se află pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde din România, Bulevardul Magheru.

Structura imobilului este alcătuită din trei camere, o bucătărie, patru băi, dintre care două au și cabine de duș instalate, celelalte două băi fiind de serviciu. Camerele au în jur de 18mp fiecare, o suprafață destul de mare, perfectă pentru a putea avea în fiecare cameră câte un dressing. Astfel, nu vei avea o problemă cu spațiile de depozitare, ceea ce este un plus foarte mare într-un apartament care nu are mai mult de 150mp.

Partea cea mai interesantă este că apartamentul este circular, astfel accesul către orice cameră se face mult mai ușor, nu ai un hol prin care trebuie să treci pentru a ajunge din cameră în living, spre exemplu. Dacă tot am ajuns la living, acesta este încăpător. Îți poți primi toți prietenii la tine fără probleme.

Datorită structurii, imobilul poate fi folosit și ca un hub mai mic, pentru un număr mai restrâns de angajați sau poate fi folosit și pentru cazare în sistem Airbnb sau în regim hotelier, asta datorită localizării acestuia într-una dintre cele mai căutate zone pentru cazare din București.

Apartamentul are 100mp utili, fără balcoane și fără spațiile de depozitare de la subsolul blocului. Se află la etajul 1, iar prețul de listă al acestuia este de 159.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.