Apartament ieftin, de vânzare, la Unirii

Dacă ești în căutarea unui apartament în zona Unirii, cu vedere către Casa Poporului și Catedrala Neamului, aflat la baza dealului Mitropoliei, lângă Patriarhia Română, ar trebui să citești acest articol și să vezi clipul integral de pe canalul nostru de Youtube. Urmează să vorbim despre o locuință care îndeplinește aceste criterii legate de zonă și are și un preț mai mult decât decent.

Aparatmentul are o structură simplă, alcătuită dintr-un living, două dormitoare, o bucătărie și două băi, dintre care una are acces din dormitorul matrimonial. Living-ul are peste 20mp, iar dormitoarele se află pe o parte și pe alta a acestuia. Ambele au același pat și același dressing, însă diferă suprafața. Există, de asemenea, un mic hol pe care îl poți personaliza după bunul plac, îți poți pune un cuier pentru haine și un pantofar. Există chiar și o cămară micuță, pe care o poți modifica în funcție de gusturile tale și de ceea ce îți dorești. În prezent, în cămară se află mașina de spălat rufe.

Faptul că a fost renovat în urmă cu scurt timp este un avantaj, iar celălalt avantaj este faptul că există aparate de aer condiționat în zonele de dormit. Bucătăria a fost echipată cu electrocasnice noi și îndeplinește foarte bine nevoile unei familii, atât din punct de vedere al echipamentului, cât și din punct de vedere al spațiului.
Prețul total pentru ceea ce oferă apartamentul, mai exact 77mp utili, plus un balcon de 4mp și o boxă la subsolul imobilului, adică o suprafață totală de aproximativ 84mp, este de 139 de mii de euro, negociabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.