Apartament de vânzare pe Calea Moșilor

Ne aflăm pe Calea Moșilor, unde vă prezentăm un apartament dintr-un bloc care a fost construit în anul 1981. Apartamentele din zona aceasta au fost reabilitate acum 5 ani, astfel că se află într-o stare foarte bună și nici nu sunt catalogate drept periculoase în cazul unui seism, precum cele construite înaintea cutremurului din 1977.

Imobilul de azi se află la etajul 6, are o suprafață totală de 80mp, dintre care 70mp sunt utili. Apartamentul este semidecomandat, cu două băi, una de serviciu, pentru musafiri, destul de mică și una mai mare, pentru membrii familiei. Bucătăria are o suprafață potrivită pentru toate treburile tale, mai ales dacă îți place să gătești acasă. Ea poate fi modificată și amenajată după bunul plac, nu trebuie să rămână în stadiul în care se află acum.

Holul face legătura cu restul apartamentului, iar aici există spații amenajate ca și dressing. Primul dormitor este destul de mic și poate fi amenajat pentru un copil, pentru musafiri sau poate fi birou, dacă lucrezi de acasă și ai nevoie de liniște pentru a te concentra. Living-ul se află la capătul holului și are acces la balconul apartamentului, care are o lungime de 10m, perfect pentru a-ți bea cafeaua dimineața. De precizat e faptul că balconul are nevoie de o renovare pentru că nu este într-o stare tocmai bună în momentul actual, dar potențialul său este unul destul de mare, poți să-ți pui o măsuță aici și chiar o canapea, de ce nu, pentru că este închis și nu-ți vei face niciodată griji de vremea de afară.
Prețul imobilului pentru cum este el în starea actuală, ținând cont că are nevoie de câteva retușuri și de câteva schimbări este de 114.000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.