Apartament de lux, cu terasă, în Cartierul Francez

Astăzi ne aflăm în Cartierul Francez, pentru a vă arăta un imobil cu o structură puțin diferită față de cele cu care suntem obișnuiți.
Înainte de a intra în apartament, trebuie să știți că există două spații de parcare disponibile, unul la demisolul clădirii și unul în exteriorul acesteia.

Zona de parter din interiorul imobilului este deschisă și spațioasă, iar aici se găsesc livingul, toaleta de serviciu, bucătăria, o zonă unde poți lua masa împreună cu familia și o zonă puțin mai retrasă, care poate fi o zonă de lucru, sau, de ce nu, un spațiu de joacă pentru copii. După cum spuneam, parterul este imens, dar etajul te surprinde și mai plăcut.

Aici se află cele patru dormitoare ale locuinței și trei băi. Unul dintre cele patru dormitoare este un dressing în momentul de față, dar și acesta poate fi transformat fără probleme în cameră de oaspeți, asta datorită dimensiunii dormitoarelor. Este un apartament perfect pentru o familie cu 2-3 copii, iar unul dintre dormitoare poate fi pentru oaspeți. Una dintre băile de la etaj este destul de mică, iar celelalte două sunt mult mai spațioase și au cabină de duș. Una dintre acestea două este dedicată celor trei dormitoare în care pot sta copiii și oaspeții, iar una este dedicată dormitorului matrimonial.

În zona de parter se află și terasa proprietății care are 70mp și este acoperită, perfectă dacă vrei să-ți bei cafeaua aici, indiferent de vreme, pentru că există și câteva surse de căldură și chiar un aer condiționat pentru zilele călduroase de vară. Pe lângă terasă, există și o zonă deschisă, dacă preferi să stai afară și să iei o gură de aer proaspăt.

Acest apartament nu are nevoie de o descriere foarte detaliată, cel mai bine e să vezi videoclipul de pe canalul nostru de YouTube. Este un imobil cu foarte mult bun gust și este perfect dacă vrei să-ți găsești un loc în care vrei să te muți cât mai repede posibil, proaspăt renovat și cu mobilă nouă. Pentru prețul de 620.000 euro, ai un apartament cu o suprafață de 312mp, dintre care 255mp sunt utili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.