Apartament de 200 mp la Piața Unirii

Dacă ești în căutarea unui duplex în care să locuiești sau pe care să îl transformi în spațiu de birouri pentru mica ta afacere, avem o opțiune pentru tine.

Apartamentul se află în Piața Unirii și acoperă ultimele două etaje ale clădirii din care face parte, deci îl poți considera un penthouse. Are o suprafață construită de 320mp și compartimentarea este cea pe care o preferă din ce în ce mai mulți oameni, semidecomandată. Unul dintre dormitoare are 35mp, deci îl poți transforma în zonă de birouri. Lângă acest dormitor de la nivelul 1 se află și bucătăria, care este mobilată complet și foarte luminoasă. Tot la primul nivel mai regăsim un dormitor și o baie. La al doilea nivel se află o baie, un spațiu de depozitare, o zonă deschisă, care poate fi transformată în dormitor sau poate fi lăsată așa, și terasa de 90mp. Priveliștea de pe această terasă mi se pare una dintre cele mai frumoase din București, mai ales pe timp de vară.

Prețul acestui duplex, care se află într-un bloc construit în jurul anilor 1990, cu 4 camere, 8 balcoane, 3 băi și o terasă de 90mp este de 400.000 de euro. Marele avantaj este că nu are nevoie de renovări și te poți muta din clipa în care l-ai cumpărat. Dacă vrei să afli mai multe detalii, urmărește videoclipul integral.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.