Apartament cu 3 camere și grădină

Astăzi am vizitat un apartament cu 3 camere, de 90mp, cu o curte exterioară de 200mp, din zona Domenii, o zonă liniștită și cu mult bun gust.

Apartamentul este complet mobilat și utilat, pregătit să își primească noii proprietari. Acesta este unul dintre cele mai mari avantaje, deoarece orice cumpărător își dorește să se mute cât mai repede în noua sa locuință și să cheltuie cât mai puțini bani pe renovări.

Zona de living și de bucătărie are foarte multe texturi din lemn, iar acest lucru te face să te simți ca și cum ai fi iarna la o cabană în vârf de munte. Lângă living se află baia pentru oaspeți, în care există inclusiv și o cabină de duș. Desigur că nu lipsesc spațiile de depozitare de aici, doar că sunt extrem de bine ascunse și nici nu ]ți dai seama unde se află, pentru că fiecare centimetru de aici este folosit la maxim.

Dormitorul matrimonial este spațios, are baie proprie și o deschidere către curtea apartamentului. Al doilea dormitor este puțin mai mic, dar este perfect pentru un copil, are inclusiv deschidere către curte.

Este un apartament splendid din punct de vedere estetic, ceea ce înseamnă că trebuie să urmăriți neapărat videoclipul de pe canalul nostru de Youtube pentru a-l putea vedea. Prețul de listă este de 280.000 euro plus TVA, iar în acest buget este inclus și un loc de parcare subteran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.