Agentul imobiliar care îți trebuie

Salutare! Astăzi stăm de vorbă cu Mădălina pentru a vedea cum trebuie să fie de fapt un agent imobiliar, ce ar trebui să îți ofere și ce nu trebuie să găsești într-un agent imobiliar.
Un agent imobiliar ar trebui să te ajute să vinzi în cel mai scurt timp și cu cât mai puțin stres. De fapt acesta este cel mai important lucru când cauți un specialist care să te ajute.
Un contract exclusivist este mai eficient, șansele de a-ți vinde un imobil cresc mult mai mult o dată cu agenții imobiliari pe care îi angajezi pentru a te ajuta să vinzi imobilul respectiv. Un agent exclusiv va lucra cu toți agenții imobiliari din piață.
Un agent imobiliar trebuie supus unui interviu în care el să se prezinte, este la fel ca în cazul unui arhitect. Este important să-i ceri un plan de marketing pe care el îl va face pentru proprietatea ta.
Toate acestea enumerate mai sus, plus alte informații menționate în videoclipul de pe YouTube sunt foarte importante în momentul în care îți alegi un agent imobiliar. Dacă ești curios să afli mai multe, urmărește videoclipul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.