Black Friday pentru trusa de scule

Bărbaților le place să facă lucruri concrete. Mulți consideră că nu ești definitivat ca bărbat dacă nu ai construit niciodată nimic sau dacă nu ai reparat ceva prin locuință. Așa că majoritatea bărbaților au o trusă de scule. Bărbaților le place să își cumpere și să primească scule electrice pe care mai apoi să le folosească în ceea ce au ei nevoie, pentru a nu-și mai auzi soțiile cicălindu-i că nu sunt în stare nici măcar să repare un pat sau un dulap. Mai jos ți-am pregătit câteva scule electrice pentru bărbații care mai meșteresc ceva din când în când.

 

Mașină de găurit pe acumulator Bosch

Această bormașină ușoară și compactă asigură combinația ideală de putere și versatilitate. Are un designul ergonomic care oferă manevrare confortabilă. Angrenajul său planetar cu 2 trepte de viteză asigură o durată mai lungă de viață. Este alegerea perfectă pentru găurire și înșurubare în lemn, metal și plastic. Redusă acum la un preț atractiv!

 

 

Mașina compactă de găurit cu percuție Dewalt

Bormașina de mai jos are percuție! Serios, și chiar este buna! Are un motor cu tehnologie BRUSHLESS pentru eficiență superioară. Designul compact, greutatea redusă permite accesul în spații restrânse, cu toate că este mult mai performantă ca bormașina de mai sus.Are transmisie complet metalică cu doua viteze. Asta ajuta autonomia și durata de viață mai mare. Designul inteligent al trăgaciului permite control facil când o folosești. Are chiar și iluminare led cu 3 setări de intensitate.

Polizor unghiular Makita

Un polizor unghiular cu o construcție ergonomică este absolut necesar pentru cei mai meșteri dintre noi. Indiferent dacă prinzi carcasa sau corpul motorului, prinderea ergonomică a polizorului se potrivește perfect cu palma și degetele oricaruia și asigură o manevrare ușoară și confortabilă, reducând oboseala sau durerea mâinilor.
Acest polizor include funcția Anti-Restartadică bormașina solicită utilizatorului să oprească mașina dacă roata a fost blocată sau dacă polizorul este conectat din nou cu comutatorul în poziția “ON”, înainte ca motorul să repornească.

Adaptor tip drujbă pentru polizor unghiular

Acest adaptor va transforma orice polizor unghiular într-o veritabilă drujbă. Nu este recomandat pentru tăiat lemne zi de zi, însă pentru proiecte ușoare, vă va scuti de achiziția unei drujbe.

 

Fierăstrău tip sabie Bosch

Acest fierăstrău are un design compact și turații variabile de taiere pentru tăieturi rapide la nivel. Are o dimensiune compactă care permite manevrarea fără efort prea mare. Practic, te vei obișnui repede cu el.

 

Știu că nu există oferta perfectă, iar dacă ai găsit în altă parte produsele menționate mai ieftin, lasă-mi link-ul într-un comentariu.

*Toate link-urile din articol sunt cu afiliere. Tu câștigi o recomandare, noi un comision – win-win. Îți mulțumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.